Hvorfor vælge en efterskole med en hestelinje?

Vil du gerne på efterskole, men er du ikke helt sikker på, hvilken efterskole du skal vælge? Hvis du er vild med heste, kan du overveje at vælge en efterskole med heste. Det er uden tvivl et oplagt valg for dig, der gerne vil have noget at gøre med heste hver eneste dag. Men hvad er en efterskole med en hestelinje og hvorfor vælge sådan en efterskole? Det kan du læse mere om her.

Hvad er en efterskole med heste?

På en efterskole med heste får du mulighed for at dyrke din passion for heste, mens du på samme tid er en del af et helt særligt fællesskab. På sådan en efterskole vil der typisk være heste og en ridehal til rådighed, så du kan arbejde med heste og i stalden hver dag. Din udvikling på hesteområdet bliver sat i fokus, og du får mulighed for at hæve dit niveau.

Derfor bør du vælge en efterskole med en hestelinje 

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør vælge en efterskole med en hestelinje. Først og fremmest vil du få et fantastisk år, hvor du kan dygtiggøre dig inden for det felt, som du er helt vild med. 

Du får altså udviklet dine basale færdigheder. Der bliver arbejdet med alt lige fra samspillet mellem hest og rytter til grundridning, springning, bomridning, miljøtræning, ponygames og meget mere. Du kommer ydermere til at lære rutiner i forhold til de daglige opgaver i stalden. Det indebærer både pasning, fodring og sikkerhed.