Kom udenfor og leg i naturen

At være udenfor er bare rart. Ikke nok med at du får frisk luft, så er der noget helt specielt ved naturen. Vil du gerne have dine børn med udenfor, men ved du ikke helt, hvad I skal lave? Så bør du læse med videre her, hvor du kan finde flere gode idéer.

Vær naturdetektiver

En af de ting, som du kan planlægge er, at dine børn skal være naturdetektiver. Du kan lave papirer med forskellige billeder på af ting, som dine børn skal finde i naturen. Du kan eksempelvis sige, at dine børn har 30 minutter eller lignende til at finde de forskellige ting. Men hvilke ting skal du så sætte på papiret? Det kan være alt lige fra et blad til en grankogle, en kastanje, en fjer, en sten eller noget helt andet.

Besøg en ny legeplads

Du kan også finde en sjov legeplads, som I aldrig har været på før. Dette er en rigtig god idé, da det er noget, som dine børn helt sikkert vil elske. Det er spændende at være på en ny legeplads og prøve alle de ting, som den tilbyder. Skal du have bygget en legeplads derhjemme eller i en institution, kan det være en fordel at få hjælp fra et legepladsfirma.

Byg en hule udenfor

Hvis vejret er godt, er det bare med at komme udenfor. Vil du gerne blive derhjemme, og har du en have, kan du bygge en hule udenfor med dine børn. Når I er færdige, kan I læse en god bog i hulen, spise kage eller lignende.