Planlæg et brag af en studenterfest

Har du en søn eller datter, der snart bliver student? Dit barn har knoklet i flere år for at få den berømte hue, så det skal naturligvis fejres på bedste vis. Det er altså bare med at komme i gang med at planlægge et brag af en studenterfest, som dit barn aldrig vil glemme. Her finder du inspiration til, hvordan du gør det.

Pynt til studenterfesten

Der skal naturligvis pyntes op, når der skal holdes en studenterfest. Det kan være en omfattende opgave at finde en masse pynt, der passer godt sammen. Men heldigvis findes der løsninger, hvor du kan bestille det hele samlet. Herved bliver det nemt og ligetil at få pyntet op til en sjov studenterfest

Husk lækker mad

Du skal også huske at tænke over, hvilken form for mad der skal være til festen. Skal der grilles, skal det være en buffet, eller skal det være en tre-retteres menu? Når du har besluttet dig for, hvad for noget mad der skal på bordet til gildet, skal du finde ud af, om du selv vil stå for at lave maden, eller om du vil bestille maden udefra.

Masser af drikkevarer er et must

Til en studenterfest er det et must med en masse drikkevarer. Det kan være en fordel at bestille alle eller de fleste af drikkevarerne online, da du ellers kan komme til at bruge en masse tid og kræfter på at køre frem og tilbage samt slæbe det hele. Du skal trods alt have både øl, vand, vin og sprut. Det bliver hurtigt til mange flasker.